Før DKK 1.099,00
DKK 699,00
SparDKK 400,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk hjelm til de krævende etaper
2. Super aerodynamik og ventilation
3. MIPS beskytter mod hjernerystelse

Hvis du elsker at cykle lange og krævende etaper, skal udstyret bare være i orden. Det gælder ikke mindst cykelhjelmen.

Her hos Cykler.dk er vi glade og stolte over at have fået forhandling af cykelhjelmene fra MET. Kast f.eks. et blik på MET Estro MIPS.

Hjelmen er udført i polycarbonat, som er et både let og stærkt materiale. Ventilationen er ligeledes helt i top, idet hjelmen har ikke mindre end 26 ventilationshuller. Du er således sikret god luftgennemstrømning, selv hvis du skal cykle op ad Pyrenæerne, på en stegende hed sommerdag. I ventilationshullerne er der desuden plads til, at du kan anbringe dine cykelbriller, når du ikke har dem på.

Ligesom mange andre gode cykelhjelme er denne hjelm udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System), en teknologi, som man bl.a. kender fra ishockey-hjelme. En bevægelig skal inde i hjelmen har til formål at neutralisere de påvirkninger, som ofte er årsag til hjernerystelser eller langt værre skader, når man kommer ud for et rotationsstyrt.

MET tester i øvrigt deres hjelme, både ved lodrette fald, og i forhold til skrå fald. Det er jo sjældent, at man falder lige lodret ned mod jorden, når man vælter på en cykel.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at en hjelm med MIPS beskytter op til 40% bedre mod skader af den nævnte art, i forhold til en traditionel cykelhjelm.

Hjelmen har et Safe-T Upsilon fit system, som gør det let at justere pasformen.

Endelig skal vi nævne, at hjelmens design er smukt og aerodynamisk. Som du ser, har vi kun godt at sige om MET Estro MIPS!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm