Før DKK 2.899,00
DKK 2.551,13
SparDKK 347,88
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk let og stærk DH-certificeret hjelm
2. Sublim ventilation
3. Forberedt for AnGi

Ligesom alle andre action-prægede sportsgrene rummer MTB-sporten et element af risiko. En god hjelm er derfor alfa og omega. Det gælder måske især, hvis du elsker at køre downhill og bikeparks. Her er risikoen for alvorlige styrt til stede, i særligt høj grad.

Hvis du er downhill-rytter, kan det derfor være en særdeles god idé at anvende en full face-hjelm. Og fra amerikanske Specialized kommer Gambit, som, på enestående vis, kombinerer sikkerhed og komfort!

Designerne hos Specialized anlagde en helt ny synsvinkel, da de skulle lave denne fantastiske Formålet var at skabe en full face-hjelm med helt enestående ventilation. Og man må sige, at det er lykkedes!

Yderst finder du den lette og stærke carbon-skal, inderst et `skelet´, forstærket med polykarbonat, og der imellem 5 stykker EPS-skum. Resultatet er en hjelm, som er både let og stærk, samtidig med, at den sætter helt nye standarder, når det handler om ventilation.

Det innovative Integrated Fit System gør det muligt at finjustere hjelmens pasform, så den kommer til at passe til lige præcis dig. Pasformen forbedres yderligere af 4 justerbare puder. Integrated Fit systemet bidrager også til at give hjelmen en helt uhørt god ventilation, hvilket du især vil komme til at sætte pris på, når du er på vej op ad hårde stigninger, hvor du virkelig får dampen op.

Hjelmens integrerede visir giver dig et meget bredt synsfelt, samt en god beskyttelse mod jord og skidt, som sprøjter op fra sporet.

Gambit er forsynet med MIPS, som mindsker risikoen for alvorlige hjerneskader som følge af rotationsstyrt.
Endelig skal vi nævne, at hjelmen er forberedt for montering af AnGi-sensor.

Hjelmen fås i følgende str.:
XS: 49-53 cm
S: 51-56 cm
M: 55-59 cm
L: 59-62 cm
XL: 60-63 cm

Hvis du køber en Gambit, for du en Downhill-certificeret full face-hjelm i højeste kvalitet!