DKK 399,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Smart og sikker hjelm til de yngste
2. Optimal beskuyttelse med MIPS
3. Fås i flere flotte farver

Hvis du har dit barn med på et barnesæde bag på cyklen (eller i en dertil beregnet cykel-trailer, for den sags skyld), så skal barnet naturligvis bære cykelhjelm. Dette gælder selvfølgelig også, når barnet begynder at interessere sig for løbecykler, trehjulede, løbehjul osv. Hjernen er et af de få organer, som hverken kan udskiftes eller erstattes med en protese. Og er uheldet ude, skal der ikke meget til, før en hoved-skade kan få de alvorligste følger.

Alle forældre vil gerne beskytte deres børn mod alvorlig tilskadekomst. Og de fleste forældre har sikkert også erfaret, at børn godt ved, hvad de vil have.

Til familiens yngste (op til 3 år) anbefaler vi derfor den smarte og effektive Mio cykelhjelm fra den amerikanske producent Specialized. Denne hjelm er udstyret med MIPS-systemet (Multi-directional Impact System). Som gør, at hjelmen omdirigerer det slag, den får, når den rammer jorden. Det reducerer risikoen for hjerneskader med op til 40%. Når MIPS systemet kombineres med hjelmens nye, forstærkede konstruktion, opnår man en meget høj grad af beskyttelse ved styrt.
Det innovative Headset SC Fit system gør det let at justere hjelmens pasform efter ethvert barnehoved. Desuden har hjelmen et nyt, revolutionerende magnetisk spænde, som er meget let at åbne og lukke. I mørke øger hjelmens refleks-elementer synligheden, og i dagslys skærmer det integrerede visir for solen.  

Den smarte og solide Mio cykelhjelm fås i flere forskellige farver. Her er både noget for små prinsesser og for super seje drenge!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: