Før DKK 699,00
DKK 529,00
SparDKK 170,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Solidt In-mold design for optimal sikkerhed
2. God ventilation
3. LED-lygte i nakken

En cykelhjelm skal naturligvis først og fremmest beskytte dit hoved, hvis du skulle være uheldig at styrte på din cykel. Men samtidig kan det ikke nægtes, at funktionalitet, komfort og design også spiller en rolle. Det er ikke vildt mange år siden, at cykelhjelme typisk var både grimme og ubehagelige at have på. Sådan er det heldigvis ikke længere!

Youn-I Ace fra tyske ABUS er en både sikker, funktionel og smart cykelhjelm til dig, der hovedsageligt cykler i byen. Her går sikkerhed, komfort og design virkelig hånd i hånd.
Hjelmens solide konstruktion skal nok tage af for slaget, hvis du skulle være uheldig at vælte på cyklen. Det sørger den innovative In-mold teknologi for. Desuden er hjelmens pasform justerbar, ved hjælp af den innovative Zoom Evo Adult justeringssystem, der betjenes via en skridsikker justeringsskrue i nakken. Der er desuden både aftageligt visir og indbygget insektnet.
Hele 17 store luftkanaler sikrer optimal luftcirkulation, så dit hoved ikke kommer til at `koge´, når du drøner derudaf på en dejlig sommerdag.

Både på selve hjelmen og på de meget behagelige stropper finder du reflekser, som øger den passive sikkerhed. Endvidere er der en smart LED-lygte i nakken. Denne lygte kan ikke erstatte cyklens baglygte, men skal udelukkende ses som et værdifuldt supplement til den lovpligtige lygteføring på cyklen.

Hvis du er på udkig efter en lækker, funktionel og sikker urban cykelhjelm, så er den her!

Str. M: 52-57 cm
Str. L: 58-61 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.