Før DKK 849,00
DKK 599,00
SparDKK 250,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super fed MTB-hjelm
2. Sikker og komfortabel, med ActiCage teknologi
3. GoggFit, så du kan sætte din cykelbriller fast i hjelmen

Himlen er blå, fuglene kvidrer, og skovstier og MTB-spor lokker med tempo-fyldte udfordringer. Lad os se at komme ud og give de andre baghjul! Men lad os nu lige huske at bruge hovedet! En god cykelhjelm bør være en fast dels af enhver cyklists udrustning. Alt andet er, i dobbelt forstand, hul i hovedet.

Folkene hos tysk ABUS har gennem adskillige år bevist, at de kan lave cykelhjelme af meget høj kvalitet, således, at både sikkerhed, komfort og design er i top. ABUS Moventor er en rigtig lækker, dedikeret mountainbike-/offroad hjelm, selv lever op til de høje krav, som offroad-kørsel stiller til både rytter, cykel og sikkerhedsudstyr. Her er der virkelig tale om en værdig arvtager efter den meget populære Hill Bill-hjelm. Moventor er baseret på ActiCage-teknologi, hvilket gør den muligt at lave en meget stærk hjelm, som samtidig både er let, og har god ventilation, takket være mange brede luftkanaler.

Høj komfort er også et af ABUS-hjelmenes kendetegn. Og Moventor er bestemt ikke nogen undtagelse! Pasformen kan justeres ved hjælp af det geniale Zoom Ace justeringssystem, hvor der sidder en justeringsskrue i nakken. En anden smart detalje er GoggFit, som gør det muligt at sætte dine cykelbriller fast i hjelmen.

Underkantsforstærkningen beskytter hjelmens nedre kant mod slag og ridser. Ligesom mange andre ABUS-hjelme er Moventor velegnet til cykelryttere med langt hår/hestehale.

Som dygtig og dedikeret MTB-rytter bruger du naturligvis hovedet, når du cykler. Det skal du gerne blive ved med at kunne. Det er derfor sund fornuft at købe en ABUS Moventor cykelhjelm!

Str. M: 52-57 cm
Str. L: 57-62 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller for di den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.