Før DKK 1.249,00
DKK 939,00
SparDKK 310,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Sikker og smart MTB-hjelm
2. MIPS beskytter mod hjernerystelse
3. Fantastisk ventilation og komfort

MTB-sport er en motionsform i rivende udvikling. Det er der ikke noget at sige til, for det er en både sjov og action-præget måde at få pulsen op på, samtidig med, at man kommer ud i naturen. Men som alle action-fyldte sportsgrene er offroad cykling forbundet med en vis risiko. Det stiller selvsagt visse krav til sikkerhedsudstyret. Og en cyklists vigtige udstyr er, og skal være, cykelhjelmen.

Mange MTB-entusiaster kender sikker allerede Montrailer hjelmen fra det anerkendte tyske producent ABUS. Er det virkelig muligt at gøre denne hjelm endnu bedre?, vil nogen sikkert spørge. Svaret er: Ja. Det har folkene hos ABUS lige gjort!

Nu er den i forvejen meget sikre Montrailer hjelm nemlig blevet udstyret med MIPS (Multi directional Impact Protection System), som giver bedre beskyttelse ved rotationsstyrt. Dette giver bedre beskyttelse mod hjernerystelse. Teknologien kendes bl.a. fra de hjelme, der bruges i ishockey-sporten, hvor det jo ofte kan gå hårdt for sig.

Hjelmen har naturligvis In-Mold konstruktion, med ActiCgae teknologi, hvilket giver fantastisk beskyttelse i en samtidig let og komfortabel hjelm. Hele 112 brede luftkanaler sørger for ypperlig ventilation, så du ikke kommer til at drive af sved under hjelmen. Pasformen justeres let ved hjælp af det smarte Zoom Ace justeringsspænde. Og så er hjelmen `ponytail compatible´. Hvilket vil sige, at den er velegnet til cykelryttere, der har langt hår.

En anden smart feature er GoggFit, hvor du kan sætte dine cykelbriller fast i hjelmen.

Str. M. 54-58 cm
Str. L: 58-62

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.