Før DKK 1.499,00
DKK 1.099,00
SparDKK 400,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. God beskyttelse med MIPS
2. Meget let og komfortabel hjelm
3. Mange smarte detaljer

Når du er involveret i et styrt, vil kraften fra slaget ofte slynge dit hoved i forskellige retninger. Måske rammer dit hoved skråt ned på en kantsten, eller på jorden. Resultatet er, at hjernen `skvulper` rundt i hovedet, og slår mod indersiden af kraniet. Derved kan du nemt pådrage dig en hjernerystelse. Og er uheldet ude, kan langt alvorligere hjerneskader forekomme.

Fordi hjernen er ethvert menneskes største aktiv, skal man altid bære cykelhjelm. Og for at forebygge skader som dem, der er beskrevet ovenfor, kan det være en ekstra god idé at vælge en hjelm med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Derfor har tyske ABUS nu føjet MIPS til den i forvejen meget populære Montrailer hjelm. Det er videnskabeligt bevidst, at MIPS kan nedsætte den skadelige påvirkning ved `rotationsstyrt´ med op til 40%, hvorved risikoen for potentielt invaliderende hjerneskader reduceres betydeligt.  

Desuden rummer hjelmen naturligvis alle de lækre features, som man også finder på den `almindelige´ Montrailer. Der er hele 11 luftkanaler, så du ikke får det for varmt om hovedet. Den innovative In-mold teknologi giver en stærk, chokabsorberende hjelm, som stadig er meget let, ikke mindst takket være ABUS´ egen ActiCage teknologi. Pasformen er justerbar, ved hjælp af det velkendte Zoom Ace skruespænde i nakken.

Abus Montrailer MIPS har GoggFit, så du kan sætte dine cykelbriller fast i hjelmen. Og der er også et beslag til montering af et kamera eller en lygte. Hjelmen er designet som offroad MTB-hjelm, men er selvfølgelig også anvendelig til andre former for cykling.

Str. M: 54-58 cm
Str. L: 57-61 cm

ABUS Montrailer ACE MIPS er testet og godkendt på tyske TÜV, og lever op til CE Norm 1078, som omhandler sikkerhedskrav til cykelhjelme.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.