Før DKK 1.099,00
DKK 839,00
SparDKK 260,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Optimal sikkerhed med ActiCage-teknologi
2. Super ventilation
3. Høj komfort, og fedt design

Et mountainbike-spor kan stille store krav til såvel rytter som materiel. Det er vel bl.a. det, der gør MTB-sporten så sjov og udfordrende. Når kravene til rytter og cykel bliver større, bliver der brug for en ekstraordinært god cykelhjelm. Og en sådan finder du her. Navnet er ABUS Montrailer!

Montrailer en dedikeret MTB-hjelm, som er baseret på den nyeste teknologi. Takket være det innovative In-mold system går sikkerhed og smart design virkelig op i en højere enhed. Idet yderskallen er forbundet med hjelmens EPS (Dvs. hjelmens chock-absorberende materiale), bliver hjelmen både let og stærk. Og dertil kommer, at designet er super smart! Takket være den geniale ActiCage teknologi får du ekstremt god beskyttelse i en let og elegant hjelm.

Også komforten er i top. ABUS Montrailer har nemlig hele 12 ventilationskanaler, som nok skal hjælpe dig med at holde hovedet koldt, når det går løs på MTB-sporet. Montrailer er desuden særdeles velegnet til cykelryttere, som har langt hår. Ved hjælp af Zoom Ace-justeringssystemet kan du let tilpasse hjelmens pasform, så den ikke strammer unødigt. Du risikerer således ikke at få hovedpine, selv efter at du har haft hjelmen på i mange timer.

ABUS Montrailer er, kort fortalt, den fede MTB-hjelm til dig, der ønsker optimal sikkerhed, og som heller ikke ønsker at gå på kompromis med hverken komfort eller design.  

•Str. M: 54-58 cm
•Str. L: 57-61 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.  

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.