Før DKK 689,00
DKK 499,00
SparDKK 190,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Let, stærk og sporty hjelm
2. Fremragende ventilation og pasform
3. Opfylder alle gældende krav til cykelhjelme (CE-EN 1078 normen)

Hvis du er en erfaren cykel-entusiast, kan du måske huske de tider, hvor en cykelhjelm var tung, klodset og varm at have på. Til tider følte man sig måske fristet til at lade hjelmen blive liggende hjemme. Det var jo i grunden frygteligt, for det er jo ellers en særdeles god idé at bruge cykelhjelm. Faktisk bør det være en selvfølge, at man tager hjelmen på, hver eneste gang, man sætter sig op på cyklen.

Heldigvis er der sket meget siden firserne. Ikke mindst, når det gælder cykelhjelme. Tag. f.eks. et kig på den smarte MountK fra ABUS! Her får du en virkelig robust hjelm, som stadig har et let og smart design. Hjelmen markedsføres primært som en MTB-hjelm, men den kan naturligvis også benyttes til andre former for cykling.  

Hjelmens funktion er naturligvis først og fremmest at beskytte dit hoved, i tilfælde af styrt. Og det gør ABUS MountK godt, takket være den helstøbte In-Mold skal, som er særdeles godt chokabsorberende. ABUS´ eget ActiCage system gør hjelmen stærk, uden at den af den grund bliver tung.

Hel 15 smarte ventilationskanaler sørger for luftcirkulation, så det hoved ikke `koger over´, når pulsen kommer op, og sveden begynder at løbe. Det indbyggede fluenet forhindrer, at kryb og kravl finder vej ind under hjelmen. Selve pasformen justeres let, ved hjælp af det smarte skruespænde i nakken. Og de bløde stropper gør deres til, at komforten altid er i top.

Endelig er der aftagelig skygge. Denne hjelm har, kort sagt, alt, hvad den moderne cykel-atlet kan ønske sig!  Hjelmen er testet og godkendt på det anerkendte tyske testinstitut TÜV, og certificeret i henhold til CE-EN1078 normen.

Str. M- 53-58 cm
Str. L: 58-62

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.