DKK 119,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske det
1. Smart reservedel til din hjelm
2. Passer til Urban-I v.2, In-Vizz, Pedelec str. M.
3. Topkvalitet fra ABUS

En cykelhjelm bør være standardudstyr for enhver cyklist. Uanset, om man er ung eller gammel, og hvor god, man er til at cykle, bør man bære cykelhjelm. Den menneskelige hjerne er uerstattelig, og er uheldet ude, kan selv et relativt banalt styrt få de frygteligste konsekvenser.  

Men en cykelhjelm skal ikke føles tung og ubehagelig at have på. Den tid er heldigvis for længst forbi, hvor cykelhjelme var både grimme, klodsede og ukomfortable. I dag sigter producenterne efter at kombinere sikkerhed med en høj grad af komfort.

Den tyske producent ABUS har gennem flere år formået at markere sig som producent af cykelhjelme af meget høj kvalitet. ABUS-hjelme er generelt meget komfortable at have på, ikke mindst takket være det innovative skruespænde, som gør det muligt at tilpasse hjelmens pasform efter dit eget hoved.
Men selv om ABUS er kendt for at bruge komponenter af meget høj kvalitet, kan det ske, at man får brug for reservedele til sin hjelm. F.eks. kan det ikke helt udelukkes, at skruespændet kan gå i stykker, enten som følge af et styrt, eller på grund af almindelig slitage.

Zoom Slim skruespændet passer til følgende hjelme: Urban-I v.2, In-Vizz, Pedelec str. M. Hvis du har Pedelec str. L, skal du bruge det nakkespænde, der hedder Zoom.

Med denne smarte reservedel, kan du hurtigt udskifte dit nakkespænde, så du ikke behøver kassere din hjelm. Vær opmærksom på at montere spændet korrekt, for bedst mulig sikkerhed og komfort.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør den udskiftes, også selv om der evt. ingen synlige skader er på selve hjelmen.