DKK 75,00
2 - 3 hverdage
Derfor vil du elske det
1. Gør det muligt at justere din hjelms pasform
2. ABUS står for tysk kvalitet siden 1924
3. Passer til ABUS-hjelmene Lane-U og Chilly

Her hos Cykler.dk har vi en helt klar holdning til cykelhjelme: Hvis du ikke har hjelm på, skal du ikke cykle! Det gælder, uanset alder, og uanset, hvor god, man er til at cykle. Man hører af og til dumsmarte kommentarer i stil med: Jeg kører altid pænt, så jeg behøver ingen hjelm! Den slags udtalelser er ikke værd at spilde tid på! Alle kan være uheldige at styrte på cyklen. Og er uheldet ude, kan selv et relativt banalt styrt få alvorlige konsekvenser.
Hvis du køber en ABUS cykelhjelm, går du ikke helt galt i byen. Den anerkendte tyske producent har, gennem flere år, bevidst, at det er muligt at fremstille cykelhjelme, som er både sikre, smarte og komfortable.

Pasformen og den generelle komfort skal nemlig være i orden. Hvis en hjelm er ubehagelig at have på, bliver ens cykelglæde påvirket i negativ retning. Og i værste fald falder man for fristelsen, og lader hjelmen ligge hjemme på hylden. Det dur naturligvis ikke!

ABUS har derfor udviklet det smarte ZoomLite nakkespænde, hvormed du let kan justeres hjelmens pasform, så den passer til lige præcis dit kranium. Selv om alle de komponenter, ABUS bruger i deres produktion, er af meget høj kvalitet, kan man ikke helt udelukke, at et ZoomLite spænde kan gå i stykker, f.eks. i forbindelse med et styrt. Og så kan du heldigvis købe et nyt ZoomLite nakkespænde hos Cykler.dk, for kun 75 kr., så din hjelm igen kan få den helt perfekte pasform!

Vi gør dog opmærksom på, at hvis en hjelm har fået et hårdt slag, det være sig ved et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør hjelmen udskiftes, også selv om der evt. ingen synlige skader er på hjelmen.

Spændet passer til hjelmene ABUS Lane-U og Chilly.