DKK 99,00
2 - 3 hverdage
Derfor vil du elske det
1. Juster hjelmens pasform efter dit hoved
2. Passer til hjelmene Urban-I, Lane-U Visor, Aduro, Arica, MountX og Super Chilly
3. Den verdenskendte ABUS-kvalitet

En god cykelhjelm skal der til! Hvis man ikke har cykelhjelm på, bør man undlade at cykle. Det er vores helt klare holdning, her hos Cykler.dk. Derfor fører vi et stort udvalg af cykelhjelme, til både børn og voksne. Hvis man er gammel nok til at cykle, bør man også bære cykelhjelm, og man bliver heller aldrig for gammel til det. Hvis nogen morer sig over, at du har cykelhjelm på, fordi de ikke selv har, så er der kun tilbage at sige, at hvis de ikke allerede har hul i hovedet, så risikerer de, helt bogstaveligt, at få det.

Den tyske koncern ABUS er (med rette) mest kendt for låse af meget høj kvalitet. Men også, når det gælder cykelhjelme, kan ABUS være med helt fremme. Men selv på den bedste cykelhjelm kan komponenterne blive beskdiget, enten i forbindelse med et styrt, eller på grund af almindelig slitage. Plastik kan jo blive sprødt over tid.

Til hjelmene Urban-I, Lane-U Visor, Aduro, Arica, MountX og Super Chilly kam du få det lækre ZoomLite 4 nakkespænde, med indbygget LED-lygte. Spændet gør det muligt at justere pasformen på hjelmen, så den kommer til at passe til lige præcis dit hoved. LED lygten giver øget synlighed i trafikken. Vær opmærksom på, at den hverken kan eller skal erstatte de lovpligtige lygter på cyklen.

Du kan meget nemt selv montere dette nye spænde. Dermed kan du måske undgå at skulle ud og bruge penge på en ny hjelm.

OBS: Hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør hjelmen udskiftes, også selv om der evt. ingen synlige skader er på hjelmen.