DKK 129,00
Ikke På Lager
Derfor vil dit barn elske det
1. Nakkespænde til Hubble børnecykelhjelmene
2. Smart LED-lygte giver øget synlighed
3. Gør det muligt at tilpasse hjelmens pasform efter barnets hoved

Hos Cykler.dk er vi af den klippefaste overbevisning, at det bør være en selvfølge, at man bærer cykelhjelm, når man cykler. Hvis man er gammel nok til at cykle, bør man bære cykelhjelm. Og man bliver aldrig en så dygtig cyklist, at man kan undvære hjelmen. Et uheld kan ramme alle. Og en alvorlig hovedskade er bestemt ikke til at spøge med. Som forælder er det derfor dit ansvar at lære dit barn, at der skal bruges cykelhjelm, hver eneste gang, man sætter sig på cyklen.

Men en cykelhjelm skal også være behagelig at have på. Nutidens cyklister skal ikke være tvunget til at tage til takke med cykelhjelme, som er hverken grimme eller ukomfortable.

Til de smarte Hubble cykelhjelme har den tyske gigant ABUS udviklet det smarte ZoomLite Kids nakkespænde, der gør det muligt at finjustere hjelmens pasform, så den passer perfekt til barnets hoved. Dette er både et spørgsmål om komfort og om sikkerhed. En hjelm, der sidder godt, beskytter bedst.

Alle de komponenter, som ABUS bruger til deres hjelme, er lavet til at holde længe. Men det kan ikke helt udelukkes, at et spænde kan gå i stykker, enten som følge af et styrt eller på grund af almindelig slitage. Derfor er det et held, at du kan købe et nyt nakkespænde, til under det halve af, hvad en ny hjelm koster. Spændet er let at montere. I spændet er der monteret en smart LED-lygte, som giver dit barn øget synlighed i trafikken. Denne lygte er udelukkende tænkt som et værdifuldt supplement til cyklens baglygte. Den hverken kan eller skal erstatte den lovpligtige lygteføring på cyklen.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis en hjelm har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør den udskiftes, også selv om der evt. ingen synlige skader er på hjelmen.