DKK 25,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Reservedel til ZoomLite spænde
2. Let og billig reparation af spændet
3. Den velkendte ABUS kvalitet

Ingen cykling uden en god cykelhjelm. Det bør være en indlysende sandhed. Selv den dygtigste og mest forsigtige cyklist kan være uheldig at komme ud for et uheld. Og falder man uheldigt, kan selv et relativt banalt styrt give alvorlige, og i værste fald invaliderende, hovedskader.

Den tyske producent ABUS er mest kendt for at producere låse af snart sagt alle typer, og af meget høj kvalitet. Men også, når det gælder cykelhjelme, kan ABUS være med helt fremme. Her kan du næsten altid finde en cykelhjelm, der passer til dit behov. Og generelt står kvaliteten i et fornuftigt forhold til prisen.
En cykelhjelm skal ikke alene yde god beskyttelse ved styrt. Den skal også være komfortabel at have på. Derfor har ABUS udviklet ZoomLite, et smart system, som gør det muligt at justere hjelmens pasform, ved hjælp af et skruespænde i nakken.

Selv om alle de produkter, ABUS anvender i deres produktion, er af meget høj kvalitet, kan man ikke helt udelukke, at spændet kan gå i stykker, enten ved et styrt, eller som følge af almindelig slitage. Derfor er det godt, at Cykler.dk er leveringsdygtig i billige, originale reservedele.

Denne smarte plastik-del bruges indvendigt i nakkespændet. Den kan købes for kun 29 kr., så du hurtigt kan få din ABUS-hjelm på igen, og komme ud at cykle. Det er jo det, det hele handler om!

Husk altid, at hvis du har været involveret i et styrt, hvor din hjelm har fået et ordentligt slag, så bør du altid udskifte hjelmen, også selv om der evt. ingen synlige skader er på den. Du kan ikke være sikker på, at hjelmen yder samme beskyttelse næste gang.