DKK 109,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske det
1. Holder din hjelm på plads
2. Du risikerer ikke at få hud i klemme i spændet
3. Verdenskendt ABUS-kvalitet, der passer til mange hjelme

Når du cykler, skal du bære cykelhjelm. Det burde være en selvfølge. Og her hos Cykler.dk kan vi godt lide hjelmene fra tyske ABUS. Denne store koncern er (fuldt fortjent) mest kendt for produktion af låse til snart sagt ethvert formål. Men firmaets ekspertise, når det handler om sikkerhed har også vist sig særdeles anvendelig i forbindelse med produktion af cykelhjelme.

For at beskytte dit hoved bedst muligt, skal en cykelhjelm sidde korrekt på hovedet. Og måske vigtigst af alt: Hjelmen må ikke flyve af, hvis du selv tager en flyvetur hen over styret. Det er hageremmens primære funktion at sørge for, at hjelmen bliver siddende, hvor den skal.

Fidlock er ABUS´ eget hagespænde, som er baseret på to magneter. Fordelen ved at benytte et magnetspænde er, at du på intet tidspunkt risikerer, at huden under din hage kommer i klemme, når du lukker spændet.

Spændet er generelt meget solidt, ligesom alle andre komponenter, som ABUS bruger i deres produktion. Men det kan jo ske, at et spænde går i stykker og skal udskiftes. I så fald kan du købe et nyt magnetspænde hos Cykler.dk. Det kan også være, at du har en hjelm med almindeligt klikspænde, og gerne vil have et magnetspænde på den. Så kan du nemt montere et magnetspænde. Husk gummiring og plastklemme for sikker montering af spændet.

Magnet spændet passer bl.a. til følgende hjelme: Pedelec, Hubble og Urban-I v.2.

Vær desuden opmærksom på, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør den udskiftes, også selv om der evt. ikke er synlige skader på den.