DKK 59,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske det
1. Holder din hjelm godt fast på hovedet
2. Let at montere
3. Passer til hjelmene Smiley, Lane-U, Hyban, Scraper, Scraper v.2, Scraper Kid v.2 og Aven-U.

Det bør være en selvfølge, at man tager cykelhjelm på, inden man sætter sig op på en cykel. Det er ganske vist ikke lovpligtigt, men det er sund fornuft. Har du først pådraget dig en hjerneskade, kan det få alvorlige konsekvenser i hele resten af din levetid. Det er derfor klogt at anskaffe sig en god cykelhjelm, og sørge for at bruge den korrekt.

De fleste forbinder vel navet ABUS med låse. Og det er da også et velfortjent godt omdømme, som den tyske koncern der har skaffet sig. Men folkene hos ABUS kan bestemt også lave cykelhjelme.

En cykelhjelm skal have en god pasform, så den ikke bliver ubehagelig at have på, heller ikke, når du skal bruge den i mange timer ad gangen. Og ikke mindst, så skal du kunne stole på, at hjelmen bliver siddende, hvis du styrter. Det nytter ikke, at hjelmen flyder af sted som et projektil, hvis du selv tager en flyvetur over cykelstyret. Derfor er det vigtigt, at din hjelm er udstyret med et solidt hagespænde.

Selv om de spænder, ABUS bruger på deres hjelme, er af god kvalitet, kan det ske, at et spænde går i stykker. Det er jo trods alt kun plastik, som kan blive sprødt, med tiden.

Derfor kan du købe et nyt hagespænde hos Cykler.dk. Denne type spænde passer til følgende hjelme: Smiley, Lane-U, Hyban, Scraper, Scraper v.2, Scraper Kid v.2, Aven-U. Husk gummiring og plastikklemme for sikker montering af spændet. Så kan du, nemt og hurtigt, sætte et nyt hagespænde på din hjelm, og derved spare udgiften til en ny hjelm.

Vær opmærksom på, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør den udskiftes, også selv om der evt. ingen synlige skader er på selve hjelmen.