Abus Plastklemme til remme til gummibånd

DKK 19,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Holder hjelmens remme og hagespænde på plads
2. Passer til mange hjelme
3. Forhindrer, at du taber din hjelms hagespænde

Hvis du cykel er din bedste ven, så bør cykelhjelmen være din bedste beskytter! At cykle uden cykelhjelm er og bliver hul i hovedet. I første omgang i overført betydning, og hvis uheldet er ude også i bogstaveligste forstand!
Hvis du vælger en hjelm fra den anerkendte tyske producent ABUS, er du godt på vej. Her kan du nemlig let finde en både sikker og smart hjelm, hvor kvaliteten er ganske fin, set i forhold til prisen.
Men kvalitetsprodukter kan også gå i stykker. Det kan forekomme, at hjelmens hagespænde knækker, og skal udskiftes. Plastik har det jo med at blive sprødt, over tid. Hagespændet er en vital del af det at bruge cykelhjelm, fordi spændet holder hjelmen fast på hovedet. Det nytter jo ikke, at hjelmen ryger af, i tilfælde af et styrt.

Hos Cykler.dk har vi heldigvis et stort udvalg af reservedele til din ABUS cykelhjelm. Det ville jo være en skam, hvis du skulle blive nødt til at bruge penge på en helt ny cykelhjelm, blot på grund af et knækket spænde.
Når du køber et nyt spænde, bør du også købe denne smarte plastikklemme.

Klemmen har til formål at holde sammen på remmene, nede ved hagespændet. Det forhindrer, at hagespændet gider af remmen, og går tabt.
Og så er der jo også det, at det er både pænere og mere behageligt, når remmene ikke flagrer vildt i vinden.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten pga. et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør hjelmen udskiftes, også selv om der evt. ingen synlige skader er på den.