Voksen cykelhjelme - Billige kvalitets cykelhjelme

Cykelhjelme til voksne
Køber du en voksen cykelhjelm hos Cykler.dk får du mærker som ABUS, Bell, Giro og Rudy Project til de absolut laveste priser på markedet. Alle hjelme på shoppen er personligt håndplukket af vores salgsafdeling, for at du skal blive helt tilfreds med hjelmen. Vi laver ingen kompromiser på kvaliteten.

Høj kvalitet
Alle hjelme der er på webshoppen er af alle højeste kvalitet fra bl.a. mærket Giro som har vundet 12 gange Tour de France med deres banehjelme, hvilket fortæller lidt om kvaliteten. Så er der samtidigt Bell som er en af danskernes foretrukne cykelhjelme grundet deres absolut høje kvalitet og smarte design, kombineret med en attraktiv pris!

Prisgaranti - vi matcher konkurrenternes laveste pris!
Køb din næste cykelhjelm hos os, vi giver dig prisgaranti! Finder du en tilsvarende hjelm hos en konkurrent til en lavere pris, så matcher vi øjeblikket prisen og du får samtidigt vores gode service!

3 gode grunde til at købe hos os
>> Vi leverer altid fragtfrit ved ordrer over 299 kr., hvilket gælder de fleste voksen cykelhjelme!
>> Du får 1 års fuld returret - ja, det er 365 dage. Bum!
>> Vi har 5 stjerner på Trustpilot, fordi du kan stole på os og vores varer

Sådan finder du størrelsen på en voksen cykelhjelm
Når du skal finde den rigtige størrelse cykelhjelm til voksne, så find straks et målebånd - få gerne hjælp til at gøre det rigtigt. Den eneste måde at sikre sig at størrelsen på cykelhjelmen bliver rigtig, er nemlig ved at måle. Læg målebåndet rundt om hovedet, lidt over ørerne og ca. 2-3 centimeter over øjnene. Målebåndet skal have en lige linje rundt om hovedet - altså ikke ned i nakken.

Når du har gjort det, så mål igen for en sikkerheds skyld! Det er ærgerligt at få bestilt den forkerte størrelse, og endnu værre, så kan det gå ud over din sikkerhed, hvis cykelhjelmen ikke passer. Har du ikke et målebånd, så brug en snor, og mål så efter med en tommestok herefter.

Hvis målet ligger lige mellem to størrelser, så vælg den store udgave. Så er der plads til en hue om vinteren, uden hjelmen kommer til at sidde ovenpå hovedet i Nyrup-position.