Før DKK 1.199,00
DKK 699,00
SparDKK 500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Skøn allround MIPS-hjelm
2. Fin pasform og ventilation
3. Aerodynamisk design

Måske kender du MET Veleno? Den smarte og sikre hjelm, som kan anvendes til stort set alle former for cykling. Den er `født´ til MTB-sport, og super sej, når det handler om gravel. Men den kan så sandelig også begå sig, når det gælder de lange og hurtige ture på asfalt!

Her har vi så Veleno MIPS. Bedst, som mange måske troede, at det ikke var muligt at forbedre Veleno yderligere, sendte folkene fra MET en MIPS-version på markedet,

MIPS Står for Multi-directional Impact Protection System. Formålet med dette system er neutralisere de skadelige påvirkninger, som får hjerne til at slå mod indersiden af kraniet, når du kommer ud for et rotationsstyrt (hvor hovedet får et `vrid´). Ofte er det den slags påvirkninger, der er årsag til hjernerystelser eller langt alvorligere skader.

Inde i en MIPS-hjelm ligger der en bevægelig skal, som, ifølge videnskabelige undersøgelser, beskytter op mod 40% bedre mod den nævnte type skader end en traditionel cykelhjelm.

Også hvad komfort angår, kan Veleno MIPS være med helt fremme: Hele 26 ventilationshuller sikrer fremragende luftgennemstrømning. I ventilationshuller kan du desuden vælge at anbringe dine cykelbriller, når de ikke er i brug.

I nakken finder du et regulerbart spænde, som gør det let at finjustere hjelmens pasform, så du altid er sikker på, at hjelmen sidder perfekt. Visiret er aftageligt.

Reflekterende detaljer øger synligheden, når du cykler i mørke.

MET Veleno MIPS er hjelmen, der kan bruges til snart sagt alle former for cykling. Og så koster den tilmed ikke en bondegård!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm