Før DKK 949,00
DKK 749,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og sikker allround hjelm m. MIPS
2. 40% mindre risiko for hjerneskader
3. Integreret LED-bagygte

Når du skal i cykelsadlen, skal hjelmen på! Det kan vi næsten ikke sige tit nok. Man bliver aldrig så dygtig en cyklist, at man kan undvære hjelmen.

Når man cykler meget, og måske skifter mellem flere forskellige former for cykling, er det rart med en hjelm, der kan bruges til det hele. Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne anbefale den nye MET Allroad MIPS.
Ligesom sin `lillebror´, der blot hedder MET Allroad, er Allroad MIPS udført i et let polycarbonat-materiale, med EPS-foring.

Der er masser af ventilationshuller, så sveden kan fordampe. Du bliver derfor ikke `kogt´ inde i hjelmen.
Indbygget LED-baglygte er der også. Denne lygte øger synligheden, man den hverken kan eller skal erstatte en almindelig baglygte, som loven kræver, at der skal være på cyklen, når du cykler i mørke, eller i usigtbart vejr.

Og hvad er så MIPS? Jo, MIPS står for Multi-directional Impact Protection System. Denne teknologi er udviklet med henblik på at neutralisere de skadelige påvirkninger, som hjernen ofte udsættes for ved rotationsstyrt. Man kan sige, at hjernen `skvulper´ rundt, og slår mod indersiden af kraniet. Det er ofte den slags påvirkninger, der er årsag til såvel hjernerystelser som langt alvorligere hjerneskader.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at brug af en cykelhjelm med MIPS reducerer risikoen for den slags skader med op til 40%.

Når du køber en MET Allroad MIPS, får du en både sikker, sporty og komfortabel hjelm, som kan bruges under snart sagt alle forhold.

Se størrelser her
S: 51-56 cm
M: 56-58 cm  
L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.