Før DKK 499,00
DKK 399,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og behagelig touring-hjelm
2. Justerbar pasform (drejespænde i nakken)
3. Solid In-Mold konstruktion

Den verdenskendte producent MET har fremstillet cykelhjelme i flere årtier. Når du køber en MET-hjelm, er du derfor sikker på at få et kvalitetsprodukt, som på fornemste vis forener sikkerhed og komfort med en meget høj generel kvalitet.

Og her er MET Miles bestemt ikke nogen undtagelse. Vi har her at gøre med en både sikker, komfortabel og smart touring-hjelm, som i høj grad trækker på producentens erfaringer fra landevejshjelmene. Det ser man straks, når man kaster et blik på hjelmens smukke, aerodynamiske design.  

Ligesom de andre MET-hjelme, er Miles baseret på en In-Mold konstruktion, hvor hjelmens indre og ydre skal er smeltet sammen. På de fleste traditionelle hjelme er skallerne limet sammen. In-Mold-teknologien giver en både stærk og let hjelm.

Hele 17 ventilationshuller sørger for optimal luftgennemstrømning, så du ikke kommer til at `koge´ inde under hjelmen. Og pasformen justerer du nemt, ved hjælp af det praktiske drejespænde i nakken.

MET Miles er desuden særligt velegnet til cykelryttere, som har langt hår/hestehale.
Hjelmen er lavet i polycarbonat med EPS-foring.

Miles er, kort sagt, en både sikker, let og behagelig hjelm, som er udført i et smukt, klassisk design.

Husk: Det er, i mere end én forstand `hul i hovedet´ at køre uden cykelhjelm! Derfor er vi, hos Cykler.dk, stolte af at kunne tilbyde vore kunder de fremragende cykelhjelme fra MET!

Se str. her
S/M: 52-58 cm
M/L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.