Før DKK 649,00
DKK 499,00
SparDKK 150,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. God og billig touring-hjelm
2. MIPS beskytter kranium og hjerne
3. KLassisk, sporty design

Sikkerhed betyder alt, når man færdes i trafikken. Men samtidig ønsker man ikke at gå på kompromis med hverken komfort eller design.

Det ved folkene hos den hæderkronede cykelhjelms-producent MET. Derfor har de skabt Miles MIPS, en let, sikker og stilfuld cykelhjelm, til dig, der ønsker en klassisk hjelm, som kan bruges til lidt af hvert.

Noget af det, der gør MET-hjelmene unikke, er den specielle In-Mold konstruktion, hvor de to skaller, som hjelmen består af, smeltes sammen. Mange andre producenter limer skallerne sammen. In-Mold konstruktionen gør hjelmen let og stærk, samtidig med, at det bliver muligt at lave et ekstra smukt design.

Også materialet er specielt. Det er polycarbonat med EPS-foring. Polycarbonat giver en let og solid hjelm.

MIPS er en særlig teknologi, som bygger på en bevægelig skal, som ligger inde i hjelmen. Idéen med denne teknologi er at neutralisere de skadelige kræfter, som dit hoved typisk udsættes for ved et rotationsstyrt. Resultatet af et sådant uheld hedder typisk hjernerystelse. Og hvis uheldet er ude, kan det gå langt værre.

Hvis du kommer ud for et rotationsstyrt, vil MIPS-teknologien hjælpe med at afbøde den skadelige påvirkning, før kraften fra slaget overføres til dit hoved.

Hjelmen har desuden 17 ventilationskanaler, som sikrer god luftgennemstrømning. Pasformen justeres let vha. drejespændet i nakken.

Endelig skal vi nævne, at MET Miles MIPS også er velegnet til cyklister, som har hestehale.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S/M: 52-58 cm
M/L: 58-61 cm