Før DKK 949,00
DKK 699,00
SparDKK 250,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Super landevejshjelm til prisen
2. Let, stærk og behagelig hjelm
3. MIPS beskytter mod hjernerystelse

En god cykelhjelm til landevejsbrug behøver ikke nødvendigvis koste en formue. Det er MET Vinci MIPS et glimrende bevis på.

Denne smukke, aerodynamiske hjelm er inspireret af METs prisvindende landevejshjelm til professionelt brug, Trenta.

MET Vinci MIPS er en hjelm, som flytter de gængse standarder for sikkerhed, komfort og design. Det kan man ikke mindst takke METs karakteristiske In-Mold design for. Denne konstruktion, hvor hjelmens indre og ydre skal smeltes sammen, giver en stærk og let hjelm, og gør også underværker for designet.

Hjelmen har 16 luftkanaler, bløde, behagelige stropper, samt et smart Safe-T Duo drejespænde i nakken. Det er således ganske nemt at finjustere pasformen, så hjelmen sidder helt præcis på dit hoved.  

Vi skal heller ikke glemme MIPS-teknologien. Inde i hjelmen ligger der en bevægelig skal, som neutraliserer de skadelige kræfter, som ofte er årsag til hjerneskader eller langt alvorligere skader, når man kommer ud for et rotationsstyrt, som får hjerne til at `skvulpe´ rundt, og slå mod indersiden af kraniet.

Bruger du en MIPS-hjelm, får du op til 40% bedre beskyttelse mod skader af denne type, i forhold til, hvis du brugte en mere traditionel hjelm. Det er videnskabeligt bevist.

At MET Vinci MIPS så også er ganske rimelig i pris, gør jo kun det hele endnu bedre!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm