Før DKK 549,00
DKK 379,00
SparDKK 170,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sikker og aerodynamisk landevejshjelm
2. Super hjelm til prisen
3. LED-baglygte og reflekterende detaljer øger synligheden

Kravene til en god landevejshjelm er mange: Først og fremmest skal den beskytte dit hoved, i tilfælde af styrt. Dernæst skal den være aerodynamisk. Den skal helst også være komfortabel, spå du kan holde ud at have den på i mange timer ad gangen. Og så gør det heller ikke noget, hvis prisen er overkommelig!

Og MET Idolo er faktisk en hjelm, som opfylder alle disse betingelser. Takket være den for MET-hjelme så unikke In-Mold konstruktion er den både let og sikker.

Pasformen kan let justeres, vha. de justerbare remme og det praktiske drejespænde i nakken. Og det er også i nakken, at du finder den smarte LED-baglygte. Den giver ekstra synlighed, når du kører i mørke. Men vær opmærksom på, at den hverken kan eller skal erstatte baglygten på cyklen.

Inde i hjelmen er der aftagelige, vaskbare puder, som er lavet i allergivenligt materiale. Det anbefales, at man håndvasker puderne. Brug evt. et specielt sportsvaskemiddel.

Hjelmen er CE EN-1078 certificeret (en standard for sikkerheds-, miljø-, og sundhedskrav).

Kort sagt: En super lækker landevejshjelm, som ikke koster en bondegård!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
M: 52-59 cm
XL: 60-64 cm