Før DKK 699,00
DKK 549,00
SparDKK 150,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Smart og sikker MIPS-hjelm til børn
2. God ventilation, og justerbar pasform
3. Indbygget LED-baglygte

Sikkerhed frem for alt. Det gælder ikke mindst, når det handler om børn. Så snart, barnet begynder at prøve kræfter med cykling, bør der bruges hjelm.

Derfor er det godt, at der i dag findes et væld af sikre, behagelige og smarte cykelhjelme til børn. Den populære Hooray fra producenten MET ses her i en MIPS-udgave.

MIPS står for Multi-directional Impact Protection System. Denne teknologi har længe været anvendt i hjelme til ishockey, som jo er en ganske hård kontakt-sport. En bevægelig skal inde i hjelmen neutraliserer de skadelige påvirkninger, som ofte er årsag til hjernerystelser, eller langt værre hovedskader. Det er i forbindelse med rotationsstyrt, at den type skader ofte sker.

Hvis du bruger en MIPS-hjelm, får du op til 40% bedre beskyttelse mod skader forvoldt af rorationsstyrt, set i forhold til, hvis du bar en mere traditionel cykelhjelm.

Hjelmen er flad bagtil, så den ikke er i vejen, når barnet sidder i en cykelstol eller i en cykelanhænger.

MET Hooray MIPS er designet til at beskytte de mest udsatte punkter på barnets hoved. Der er desuden en del ventilationshuller (de forreste er med insektnet), som sikrer, at barnets hoved ikke kommer til at `koge´ inde under hjelmen.

Et praktisk skruespænde gør det let at finjustere hjelmens pasform, hvilket er gavnligt, båd efor komforten og for sikkerheden.

En anden smart detalje er værd at nævne: Hjelmens spænde er designet til at give efter ved en belastning på 10 kg eller mere. Det er betryggende, i tilfælde af, at der skulle opstå en farlig situation, hvor barnet sidder fast, fordi hjelmen hænger fast i noget.

En smart LED-lygte bag på hjelmen giver øget synlighed, når der cykles i mørke.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
XS: 46-52 cm
S: 52-55 cm