Før DKK 899,00
DKK 699,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sej urban hjelm med MIPS
2. Smart design
3. Integreret LED-baglygte

Du kender måske allerede Mobilite hjelmen fra den mere end 30 år gamle producent MET. Ellers er den værd at tjekke ud.

Men alt kan forbedres, og her har vi MIPS-versionen af Mobilite.

MIPS-teknologien er opfundet til at mindske de skadelige rystelser, som din hjerne ofte udsættes for ved et rotationsstyrt.

Et sådant styrt vil ofte resultere i en hjernerystelse, eller i værste fald, langt værre hovedskader.

I tilfælde af et rotationsstyrt vil en bevægelig skal inde i hjelmen afbøde de skadelige kræfter, før de når dit hoved. Med en
MIPS-hjelm på hovedet er du op til 40% bedre beskyttet mod skader af den nævnte type, end du ville være med en mere traditionel cykelhjelm.

Komforten er der heller ikke noget at udsætte på: MET Mobilite MIPS har 14 ventilationskanaler (med insektnet ved de forreste, så du ikke får alskens kryb og kravl i håret), aftageligt visir, samt justerbar pasform, takket være det unikke Safe-T Mid Fit System.

Endelig skal vi nævne, at hjelmen har en indbygget LED-baglygte i nakken. Denne lygte giver øget synlighed ved cykling i mørke, men husk, at den hverken kan eller skal erstatte den lovpligtige baglygte på cyklen.

MET Mobilite MIPS er, kort sagt, en rigtig lækker `urban´ cykelhjelm, som du kan stole på, hver eneste gang, du tager den på!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S/M: 52-57 cm
M/L: 57-60 cm
L/XL: 60-64 cm