Før DKK 1.599,00
DKK 1.049,00
SparDKK 550,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Sikker og komfortabel MIPS-hjelm
2. NTA 8776-godkendt (til brug ved elcykel-kørsel)
3. MIPS beskytter hjernen ved styrt

Stadig flere danskere investerer i en elcykel. Og det kan der være mange gode grunde til.

Det kan derfor heller ikke undre, at producenterne af cykelhjelme har valgt at ride med på bølgen, og begynde at lancer cykelhjelme, som er specielt velegnede til elcykel-folket.

Kast blot et blik på Urbex MIPS fra producenten MET. Den er godkendt i henhold til NTA 87776-standarden, som omhandler cykelhjelme til brug ved kørsel på elcykler.

Denne meget fine hjelm fremstår i et moderne, minimalistisk design, og med glimrende ventilation. Ydermere går hjelmen langt ned i nakken, så den giver ekstra beskyttelse af de følsomme områder i baghovedet og i nakken.

I nakken finder du også en magnetisk LED-baglygte, som du let kan klikke af og på efter behov. Lygten er USB-opladelig, og har 5 forskellige indstillinger. Vær opmærksom på, at en lygte på en cykelhjelm hverken kan eller skal erstatte den lovpligtige baglygte på cyklen.

MIPS betyder Multi-directional Impact Protection System. En bevægelig indre ska li hjelmen afbøder de skadelige kæfter, som ofte er årsag til alvorlige hovedskader, når hovedet får et `vrid´ i forbindelse med et rotationsstyrt.
Pasformen på MET Urbex MIPS justeres let, vha. det praktiske Safe-T Heta Fit System (skruespænde).

Alt i alt er super dejlig hjelm til dig, der har valgt elcyklen!

Se str. her
S. 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.