Shimano CN-HG40 - 6/7/8s

DKK 199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. til 6-, 7- eller 8-gears kassetter
2. Shimanos næsthøjeste kvalitetsniveau
3. Ideel til MTB, citybike eller trekkingcykel

Det er kæden, der overfører kraften fra dine tråd til hjulene. En god kæde betyder derfor meget.
Shimano CN-HG40 – 677/8s er en kæde, som kan bruges til lidt af hvert. Den er eksempelvis god på en citybike, eller hvis du primært bruger din mountainbike på asfalt. Endelig kan den også bruges på en del trekkingcykler

Kæden passer til Shimano Acera og Shimano Tourney gearsystemerne, samt til racercykler med 6-, 7-, eller 8-gears Shimano-kassetter.

Kæden er anvendelig til følgende gear-kombinationer (udvendige gear):
1 x 6 gear, 1 x 7 gear, 1 x 8 gear, 2 x 6 gear, 2 x 7 gear, 2 x 8 gear, 3 x 6 gear, 3 x 7 gear eller 3 x 8 gear.

Specifikationerne er som følger:
•Kæde til 6-, 7-, eller 8-gears kassetter
•Kæden har 116 led
•Vægt: ca. 340 gram
•Samleled medfølger

Shimanos produkter indenfor racergruppen er inddelt i 9 niveauer, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Niveau 1 er den højeste kvalitet, og CN-HG40 ligger på niveau 2, altså næstbedste niveau.

Når du monterer kæden, skal den kortes op, så den får samme antal led som den kæde, der tidligere sad på din cykel. Læs manualen grundigt, og er du i tvivl om noget, så kontakt Cykler.dk. På vores 5-stjernede værksted står de højt kvalificerede cykelteknikere klar til at hjælpe.

Det anbefales, at man rengør og smører kæden efter behov. Kæden må ikke blive tør og rusten. Den skal fremstå fugtig, men behøver ikke `sejle´ i olie. Cykler.dks udvalg af olier og smøremidler finder du her.