Shimano CN-HG701-11 Quicklink

DKK 399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Perfekt til Ultegra 11-speed kassetter
2. Meget lang levetid, i forhold til andre kæder
3. Nem samling med Quick Link

Hvis du køter med en 11-speed Shimano Ultegra/XT kassette på din cykel, har du brug for en stærk og funktionel kæde, der matcher de øvrige komponenters høje kvalitetsniveau. Vi anbefaler, at du kigger nærmere på Shimano CN-HG701-11 Quicklink!

Der er tale om en meget stærk og effektiv kæde, som desuden er samlet med Quick Link, hvilket er noget nemmere end samling med traditionelle kædenitter. Kæden har 116 led. En er desuden forsynet med Shimanos egen SIL-Tec teknologi, som reducerer friktion og støj, gør kæden mindre modtagelig overfor mudder, og forlænger kædens levetid med op til 20% i forhold til mange andre kæder.

Der er tale om en kæde, som er velegnet til landevej såvel som til MTB.

Forud for montering kortes kæden op, så antallet af led passer med antallet af led på din gamle kæde. Monteringen bør være ganske nem, hvis man blot følger anvisningerne i den medfølgende manual. Skulle du støde på problemer, så tøv ikke med at søge råd og hjælp hos Cykler.dks dygtige cykelteknikere.  

Vi anbefaler altid, at cykelkæder rengøres og smøres jævnligt. Snavs og ruster ødelægger cykeloplevelsen, og forker din kædes levetid. Gode og miljøvenlige smøremidler finder du også her på Cykler.dk!