Shimano Kassette CS-HG50-8 8s

DKK 299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fin 8-speed kassette til prisen
2. Klinger i nikkel-belagt stål giver lang levetid
3. Anvendelig til MTB, racer- eller hverdagscykler

Hvis du er glad for din cykel, og bruger den meget, vil der uvægerligt opstå slitage, over tid. Det gælder, uanset, hvor dyr og god en cykel, du anskaffer dig. Èn af de væsentligste komponenter på din cykel er kassetten, ganske enkelt fordi en god og velfungerende gearing er af så afgørende betydning for cykelglæden. Det er gearingen, der hjælper til, når du skal op ad bakkerne. Og det er også gearingen, der sørger for, at din cykel er i stand til at opnå en god topfart, når du for alvor giver den gas på landevejen.

Når kassetten bliver slidt, er der naturligvis behov for at udskifte den med en ny. Nogle kassetter er specifikt designet til en særlig type cykler, det være sig f.eks. MTB eller racer, og så findes der kassetter, som kan bruges til lidt af hvert. Shimano Sora/Claris HG50 8-speed hører til sidstnævnte kategori.

Her får du nemlig en 8-gears kassette, der kan bruges både på MTB´er, på landevejscykler, og til mere hverdagsprægede cykler. Klingerne er udført i nikkel-belagt stål, hvilket ikke alene gør den yderst slidstærke, men også beskytter dem mod  rust. Resultatet er en solid og relativt billig kassette, som sikrer dig fine, bløde gearskift, mange år frem i tiden.

Kassetten placeres over din cykels bagnav, fastgøres med den medfølgende låsering (som er i aluminium), og spændes grundigt med en aftrækker. Det er vigtigt, at dette udføres korrekt, så hvis du er det mindste i tvivl, så kontakt gerne vores værksted, hvor dygtige cykelmekanikere står klar til at hjælpe dig.