Shimano Kassette CS-HG50-10 10s

DKK 369,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk lækker MTB-kassette til prisen
2. 11-36t
3. Klinger i aluminium

Vi er mange, der synes, at et at køre på mountainbike er noget af det bedste her i verden. Hvad kunne være bedre end at drøne ud ad et MTB-spor eller en skovsti, imens de brede, grovmønstrede dæk graver sig ned i den bløde skovbund, og sender kaskader af vand og mudder mod forfølgerne? Med lidt held er der måske også tid til at nyde naturen, og få et glimt af et rådyr, en ræv eller noget andet spændende. Her får man virkelig motion, action og naturoplevelser på én og samme tid.

Men som du sikkert ved, stiller hård offroad-cykling store krav til materiellet. Det er gearene, der tager det tunge slæb, når det hårde terræn skal forceres. Det er derfor ikke utænkeligt, at din mountainbikes kassette kan blive slidt, og trænge til udskiftning.

Og nu sidder du måske og tænker: Åh, nej! Nu må jeg nok have den helt store tegnebog frem, før jeg igen kan blive kørende! Men nej, sådan behøver det faktisk ikke være. Det er nemlig muligt at finde gode og slidstærke kassetter, der ikke koster en mindre formue. Lad os f.eks. kigge lidt nærmere på den 10-gears Shimano Deore CS-HG50.
Her får du en dejlig 10-speed kassette, med klinger i aluminium. Det er med til at holde vægten nede. Tandkombinationen er 11-36t. Denne kassette skal nok give dig mange velfungerende og glidende gearskift.

Monter Shimano Deore CS-HG50 på cyklens bagnav, fastgør den med den medfølgende låsering, og spænd den grundigt fast ved hjælp af en aftrækker. Hvis du er i tvivl om noget mht. monteringen, så tøv ikke med at kontakte vort værksted, hvor et team af dygtige cykelteknikere står klar til at hjælpe.

Så hvis din 10-speed kassette trænger til udskiftning, så er Shimano Deore CS-HG50 et godt bud, til en rimelig pris!