Shimano Acera Kassette CS-HG201-9 9s

DKK 229,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. God MTB-kassette til rimelig pris
2. Fås i 2 størrelser
3. Klinger i nikkel og fosfat

Når man kører på MTB/trekking-cykel, betyder en god kassette, om ikke alt, så i hvert fald meget. Det gælder for så vidt også for andre former for cykelsport, men det kan ikke nægtes, at offroad-cykling giver en del belastning på cyklens komponenter, med uundgåelig slitage til følge.

Interessen for MTB-sport er heldigvis stigende, og har været det i et stykke tid. Derfor kan det heller ikke undgås, at flere og flere får behov for reservedele til deres cykler. Og en kassette er, som nævnt, en vigtig komponent, ikke mindst på en cykel til offroad-brug. Det er gearingen, der hjælper dig med at forcere terrænmæssige udfordringer, og opnå en fornuftig topfart.

Hvis du står for at skulle have udskiftet din 9-gears kassette? Så læs videre nedenfor!  

Acera CS-HG201-9 er en relativt billig 9-speed MTB-kassette fra den verdenskendte japanske producent Shimano. Vi tilbyder den i to forskellige størrelser: 11-32 og 11-36t. Klingematerialet er nikkel og fosfat. Det anbefales, at kassetten bruges sammen med en Shimano HG-9 kæde.

Med denne kassette på din MTB/trekking-cykel får du bløde og gnidningsløse gearskift. Og så koster den ikke en mindre formue. Klingen kræver ikke megen vedligeholdelse. F.eks. skal den ikke smøres. Men det er naturligvis altid en god idé at holde kassetten fri for snavs og skidt, idet en ren kassette fungerer bedre, og holder længere.

Kassetten monteres ved, at du placerer kassetten over cyklens bagnav, fastgør den vha. den medfølgende låsering, og derefter spænder den omhyggelige med en aftrækker. Dette er i og for sig ikke svært, men det er vigtigt, at det gøres korrekt. Så hvis du er det mindste i tvivl mht. monteringen, anbefaler vi, at du lader vores dygtige cykelmekanikere klare monteringen for dig.