Shimano Alivio Kassette CS-HG51-8 8s

DKK 299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. God og solid 9-gears MTB-Kassette
2. Solide stål-klinger
3. God kvalitet til prisen

Mountainbike-kørsel er sandsynligvis den mest action-prægede form for cykling, der findes. Og selv om det her i Danmark kniber lidt med at finde høje bjerge, så kan vi godt være med, når det gælder MTB-sport. Utallige steder i den skønne danske natur er der nemlig anlagt MTB-spor.

Det gælder ikke mindst kassetten. Og uden en korrekt og velfungerende gearing på cyklen daler både din performance og cykelglæden.

Heldigvis kan det godt lade sig gøre at få udskiftet en kassette, uden at du behøver tømme bankkontoen. Og uanset hvilken cykel, du kører på, er der stor sandsynlighed for, at din kassette kommer fra den japanske gigant Shimano. Alivio
CS-HG51-8 er én af de mange MTB-kassetter, der indgår i Shimanos enorme udvalg.

Der er her tale om en 8-gears MTB-kassette er den lidt billige ende af Shimanos skala. Denne kassette ligger i kategori 8 ud af 10, hvor kategori 1 er den absolutte topklasse. I forhold til prisen er HG51-8 dog stadig en glimrende kassette. Klingerne er udført i stål.

Vi tilbyder denne klinge i to forskellige tandkombinationer: 11-28 og 11-33t. Vi anbefaler, at den bruges sammen med en Shimano HG-8 kæde.

Montering af klingen sker ved, at kassetten anbringes over cyklens bagnav, fastgøres med den medfølgende låsering, og efterfølgende spændes grundigt med en aftrækker. Det er vigtigt at dette gøres korrekt, så hvis du er det mindste i tvivl, om du selv kan/vil gøre det, så kontakt endelig vores værksted.