Shimano 105 Kassette CS-R7000 11s

DKK 549,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Skøn 11-sped kassette til racercykler mm.
2. En del af Shimanos populære 105-serie
3. Mange gode tandkombinationer

Uanset, hvilken type cykel, du kører på, så skal gearingen være i orden. Det vil, først og fremmest, sige, at du skal have den rette kassette monteret på din cykel. Det siger sig selv, at den type kassetter, der bruges på racer- og sportscykler, er anderledes, end den type, man anvender på eksempelvis mountainbikes.

Men lige meget, hvilken type kassette, du har brug for, er der stor sandsynlighed for, at der står Shimano på den. Lad os f.eks. kigge lidt nærmere på denne 11-speed CS-R7000 kassette, som er ideel til dig, der elsker at køre racercykel!
Denne sporty kassette er lavet i forniklet stål, hvilket gør en særdeles robust, men stadig forholdsvist let. Det er af stor betydning, at du bruger den rette kæde, Det anbefales, at du vælger en Shimano HG-EV 11-speed kæde.
Shimano CS-R7000 kassetten fås i følgende tandkombinationer:
•11-28
•11-30
•11-32
•11-34
•12-25

Sådan monteres kassetten:
Sæt kassetten ned over bagnavet, og fastgør den med den medfølgende låsering, som spændes med en speciel nøgle (aftrækker), med 12 tapper. Hvis du ikke selv føler, at du kan/vil montere kassetten, så står vort team af højt kvalificerede cykelmekanikere klar til at hjælpe dig.

Når Shimano CS-R7000 kassetten er monteret, er du klat til at indtage de endeløse landeveje. Denne kassette er en herlig tilføjelse til Shimanos populære 105-serie. Den behøver ingen smøring, men det er naturligvis en god idé at holde den fri for det værste snavs. Det giver en forbedret performance, og forlænger desuden kassettens levetid.

Shimano laver kassetter i mange forskellige prisklasser. Og pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Kassetten CS-R7000 er i klasse 3, hvor klasse 1 er topklassen.

Find værktøj til montering kassetter
  • HER