Shimano Ultegra Kassette CS-6800 11s

DKK 749,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super 11-gears cassette til din racercykel
2. Fås i 3 størrelser
3. Meget slidstærke klinger

Overalt, hvor der er bevægelige dele, vil slitage forekommen. Det gælder bestemt også i cyklingens fascinerende verden. Uanset, hvor god, dyr og solid en cykel, du køber, er der visse dele, som vil blive slidt, når du bruger cyklen. Og selv om det kan virke træls, at skulle købe reservedele til sin cykel, så er det vel bedre, at delene bliver slidt op, end at de ruster fast, fordi cyklen står ubrugt hen.

Når man er en entusiastisk landevejsrytter, kører man typisk mange kilometer, i højt tempo. Det giver selvsagt en vis belastning af cyklens komponenter, ikke mindst kassetten. Uden en god og velfungerende gearing daler såvel topfarten som glæden ved at cykle.

Men fortvivl ikke. Hos Cykler.dk er der hjælp at hente! Hvis du står for at skulle have udskiftet en 11-gears kassette på din racercykel, kan vi varmt anbefale Shimano Ultegra CS-6800. Denne super lækre kassette er lavet i stål, og belagt med en særlig overflade-legering, der forlænger klingernes levetid. Det anbefales, at den anvendes sammen med en original Shimano-kæde (11-speed), da dette giver mere glidende gearskift.

Vi tilbyder denne kassette i 3 varianter:
•11-23t
•11-25t
•11-28t

Med Shimano Ultegra CS-6800 på din racercykel får du bløde, lydløse gearskift, og en dejligt høj topfart. Dertil kommer at denne kassette er særdeles slidstærk, så det forhåbentlig varer længe, før du igen får behov for at skifte kassette.  

Kassetten monteres ved, at du anbringer den over cyklens bagnav, og gør den fast vha. den medfølgende låsering (som er i aluminium, for at holde vægten nede. Derefter spænder du den grundigt fast med en aftrækker. Vær meget opmærksom på at udføre monteringen korrekt. Hvis du er i tvivl om det mindste, så kontakt hellere vores værksted, og lad én af vores dygtige cykelmekanikere klare monteringen for dig.

Tilbage er kun at ønske dig en masse skønne ture på din racercykel!