Shimano Ultegra Kassette CS-R8000 11s

DKK 799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker 11-speed kassette til din racer
2. Findes i hele 6 størrelser
3. Meget høj kvalitet

Der findes mennesker, som lever og ånder for livet i overhalingsbanen. Når vi snakker cykling, er det ofte den slags mennesker, der bliver decideret landevejs-entusiaster. Hvis du er én af dem, så forstår vi dig godt! Det er nemlig helt fantastisk at drøne ud ad den endeløse landevej, og føle, at man bliver et med cyklen.

På landevejen handler det først og fremmest om én ting: Fart! Og for at få mest muligt ud af dine fysiske anstrengelser, skal hver eneste ting på din cykel være 100% i orden. Og en særdeles vigtig ting er gearingen. Det er derfor alfa og omega, at der sidder en god kassette på din racercykel.

Og man kan næsten ikke sige `kassette´, uden at sige navnet Shimano. Den japanske gigant er nemlig blandt de førende på verdensmarkedet, når det handler om kassetter/gear til cykler. Lad os tage et kig på den 11-gears kassette Ultegra CS-8000!

Der er som nævnt tale om en 11-speed kassette til racer- og sportscykler. Klingerne er lavet af stål, hvilket naturligvis gør dem ganske slidstærke. Kassetten fås i følgende størrelser:
•11-23t
•11-25t
•11-25t
•11-28t
•12-25t
•12-28t

Denne kassette er en kategori 2 på Shimanos egen skala over kassetters kvalitet, hvor kategori 1 er den absolutte topklasse. Ultegra CS-R8000 skal nok sikre dig silkebløde, glidende gearskift, mange år frem i tiden, ikke mindst, hvis den kombineres med Shimanos egen HG-X11 kæde.

Kassetten monteres på følgende måde: Sæt kassetten ned over cyklens bagnav, og fastgør den med den medfølgende låsering. Spænd der derefter omhyggeligt fast med en aftrækker. At montere kassetten er ikke så svært, men det er af største vigtighed, at det gøres rigtigt. Så hvis du ikke føler dig overbevist om, at du kan gøre det korrekt, så kontakt gerne vores værksted, hvor flinke og dygtige cykelmekanikere står klar til at hjælpe dig.