Shimano XT Kassette CS-M8100-12 12s

DKK 1.399,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Solid og funktionel MTB-kassette til konkurrence og motion
2. 12-speed
3. Hyperglide+-teknologi giver bedre gearskift

Hvis du står og mangler en god 12-sped kassette til din mountainbike, så er den her. Uanset, om du er konkurrencerytter eller motionist, er denne lækre Shimano-kassette velegnet til dig.

En god gearing betyder alt, når du skal forcere bakkerne, og det er derfor af stor betydning, at det er den rette kassette, der sidder på din cykel. Når du skal køre rigtig stærkt, tæller hvert eneste gram, og derfor er de to inderste tandhjul lavet af aluminium, hvilket er med til at holde vægten nede. De mindre tandhjul er derimod lavet i stål, for at kunne holde til den øgede slitage, som de udsættes for, ganske enkelt fordi et mindre tandhjul kører flere omgange.

Tandhjulenes tænder er lavet ved hjælp af Shimanos Hyperglide+-teknologi, hvilket gør, at kassetten skifter bedre og hurtigere, og at støjen mindskes. Dette forudsætter dog, at kassetten bruges sammen med en Hyperglide+ kæde.  
Shimano XT-CS-M8100 kassetten monteres på et Microspline kassettehylster. Vær opmærksom på, at den ikke passer til et almindeligt kassettehylster.  

Kassetten kan fås både i en 10-45t og en 10-51t udgave, alt efter dine ønsker og behov. I 10-45t udgaven vejer kassetten omkring 475 gram. Denne dejlige kassette giver dig ikke alene et særdeles bredt gearområde at gøre godt med. Den sikrer dig også en høj topfart.

Det er ikke så sært, at mange af verdens store cykelproducenter anvender drivlinjer fra Shimano. Der findes nemlig Shimano produkter til ethvert behov, og i stort set enhver prisklasse. Og fælles for dem alle er, at du får kvalitet for pengene. Det er sikkert derfor, at Shimano er blevet en af de helt store spillere på verdensmarkedet for bl. a. kassetter til cykler.

*OBS*
Kassetten passer til Micro Spline Body

Find værktøj til montering af kassetter
  • HER