Shimano Deore Kassette CS-M6100-12 12s

DKK 829,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. God 12-speed kassette til rimelig pris
2. Alle klinger er i stål
3. Hyperglide+-teknologi

MTB-sporet kalder. Lad os se at komme ud i naturen, og få nogle herlige kilometer i benene! Men cyklen og dens forskellige komponenter skal være i orden! Hvor ender vi f.eks. henne, hvis vi ikke har en ordentlig kassette på cyklen?  

Svaret er i grunden meget enkelt: Så ender det med, at det bliver sværere at forcere bakker og andre terrænmæssige udfordringer. Måske falder topfarten også, og dine gear kan takke over. Resultatet er, at det bliver mindre sjovt at cykle, Og så får man sikkert ikke gjort så meget ved det, som man gerne ville.

Heldigvis er det muligt at anskaffe sig en god kassette, som ikke behøver koste en formue. Tag f.eks. et kig på den fine 12-speed Shimano Deore CS-M6100. Ligesom mange andre af Shimanos kassetter kan den anvendes sammen med enten et single eller et dobbelt kranksæt. Alle klinger på kassetten er i stål. Det gør den måske lidt tungere end visse af de lidt dyrere alternativer (hvor nogle af klingerne ofte er i aluminium), men stålklingerne er til gengæld meget slidstærke.

Kassetten fungerer sammen med et Microspline kassettehylster, ligesom Hyperglide+-teknologien også er noget, vi kender fra andre Shimano-kassetter. Det anbefales på det kraftigste, at man anvender en original Shimano Hyperglide+ cykelkæde, selv om andre producenter sandsynligvis vil hævde, at deres kæder også er kompatible.

M6100 kassetten er let at montere, men vi gør opmærksom på, at der behøves et stykke specialværktøj, som ikke medfølger ved køb af kassetten. Det kan naturligvis bestilles separat.

Hvis du køber Shimano Deore kassetten M6100, får du en god og solid MTB-kassette, uden at du behøver tømme bankkontoen! Tilbage er kun at ønske dig en masse herlige ture på din mountainbike!

Find værktøj til montering af kassetter
  • HER