Shimano SLX Kassette Cs-M7100-12 12s

Før DKK 1.049,00
DKK 999,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Bred 12-speed MTB-kassette
2. Vælg mellem 10-45t og 10-51t
3. Hyperglide+-teknologi giver silkebløde gearskift

MTB-cykling er en sportsgren, der stiller store krav til cyklens drivlinje, idet det er gearingen, der betyder noget, når du skal op ad bakkerne. Det gælder derfor ikke mindst om at have en god kassette på din mountainbike. Kassetten skal give dig et bredt gearområde at arbejde med, og samtidig skal den sikre bløde og problemløse gearskift.

Fra den japanske gigant Shimano kommer denne lækre 12-speed SLX kassette, som har fået navnet CS-M7100. Den kan anvendes i kombination med enten et 1x12- eller et 2x12-speed system /SLX, XT eller XTR). Den fås i enten en 10-45t eller en 10-51t udgave. Den mindste klinge er i stål, for at give øget slidstyrke, imens de andre klinger er i aluminium, hvilket er med til at holde vægten nede. Kassetten kan anvendes med enten et single eller et dobbelt kranksæt.

Til montering anvendes et specialværktøj, som skal bestilles separat. Når kassetten monteres, skal man være opmærksom på, at der på den ene side af tandhjulet står noget skrift, som altid skal vende ud af. Vi anbefaler i øvrigt, at man altid følger producentens anvisninger, når man monterer kassetter eller andre dele på sin cykel.

Shimano SLX CS-M7100 er, ligesom andre af Shimanos 12-speed kassetter, baseret på hyperglide+-teknologi, der sikrer nemme og silkebløde gearskift. Denne teknologi virker dog kun i kombination med Shimanos egne hyperglide+ kæder.

Shimano er et navn, som de fleste cykel-entusiaster kender. Det skyldes sikkert, at firmaet leverer produkter til en lang række formål, og i stort set enhver prisklasse. En lang række af verdens førende cykelproducenter anvender da også Shimanos produkter til deres cyklers drivlinjer.

Find værktøj til montering af kassetter
  • HER