Shimano Bagskifter SLX M7100-SGS 12s

Før DKK 749,00
DKK 599,00
SparDKK 150,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. 12-speed bagskifter til fin pris
2. Fedt design og solid konstruktion
3. 13T pulleyhjul

Mountainbike-sport er populært som aldrig før her i landet. Og heldigvis kan det godt lade sig gøre at få både gode mountainbikes og fine komponenter til samme, uden at man behøver tømme bankkontoen.

Shimanos SLX-serie indeholder en mængde komponenter af ganske fin kvalitet, uden at vi bevæger os helt op i de højere prisklasser. Her ser du f.eks. SLX M7100-SGS 12-speed bagskifteren. Den er lavet til at blive brugt i uvejsomt terræn, og til at kunne klare de store tand-spænd, der forekommer, når du kører med 12-spped kassette. Bl.a. derfor har folkene hos Shimano også valgt at forsyne denne seje bagskifter med et stort 13-tands pulleyhjul. Det anbefales, at bagskifteren bruges sammen med en original Shimano 12-gears kæde.

Shimano SLX M7100-SGS 12-speed bagskifteren har følgende data:
•Total kapacitet: 41T
•Maks. kapacitet, største tandhjul på kassetten: 51T
•Min. kapacitet, største tandhjul på kassetten: 54T
•Maks. kapacitet, mindste tandhjul på kassetten: 10T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul i bag: 10T

Montering af bagskifteren er ikke vanskeligt, hvis man bare følger instrukserne i den medfølgende vejledning. Hvis du skulle være i tvivl om noget, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk, hvor vore dygtige teknikere står klar til at hjælpe dig.

Bagskifteren kræver kun begrænset vedligeholdelse, men vi anbefaler, at du rengør den efter hvert brug, samt at de bevægelige dele smøres jævnligt. Tilbage er kun at ønske dig mange gode ture på din MTB!