Shimano Bagskifter XT RD-M8100 12s

Før DKK 999,00
DKK 859,00
SparDKK 140,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 12-speed bagskifter i den populære XT-serie
2. Perfekt sammen med Shimanos 1x12-speed kassetter
3. Super fin performance, i alle typer terræn

Når du kører på MTB er terrænet selvsagt ofte udfordrende. Det er jo det, der gør MTB-sport så fedt! Derfor har du brug for en bagskifter, der bare VIRKER, under snart sagt alle forhold, og som giver dig præcise og problemfrie gearskift, gang efter gang.

Måske kender du allerede produkterne fra Shimanos XT-serie. XT-serien er, rent kvalitetsmæssigt, Shimanos næstbedste, og den vil være mere end tilstrækkelig til de flestes brug, medmindre, at du ligefrem er MTB-rytter på højeste plan.
XT RD-M8100 12-speed er en 1x12-speed bagskifter, designet til at blive brugt sammen med Shimanos 12-speed kassetter.

Bagskifteren er udført i et smart lavprofildesign, og vil, når den bruges sammen med den rette kassette, give præcise og gnidningsløse gearskift, selv når terrænet for alvor bliver kuperet.

•Vægt: 284 gram
•Total kapacitet: 41T
•Maks. kapacitet, største tandhjul i bag: 51T
•Min. kapacitet, største tandhjul i bag: 45T
•Maks. kapacitet, mindste tandhjul i bag: 10T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul i bag: 10T
•Pulleyhjul: 13T

Bagskifteren monteres let, ved at følge instrukserne i den vejledning, som du får med ved købet. Og skulle du få brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte Cykler.dk. På vort topmoderne værksted står dygtige og dedikerede cykelteknikere klar til at takle enhver udfordring.  

Vi anbefaler, at man gør bagskifteren ren efter brug, idet støv og snavs hurtigt kan påvirke dens performance negativt. Endvidere er det en god idé at smøre bagskifterens bevægelige dele efter behov. Gode og miljøvenlige smøreolier finder du også på Cykler.dk!