Shimano Bagskifter XT RD-M8120 2x12s

Før DKK 999,00
DKK 809,00
SparDKK 190,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fin 2x12-speed bagskifter til MTB
2. Præcise og lydløse gearskift, hver gang
3. Glimrende kvalitet til god pris

Til daglig skænker du måske ikke din bagskifter mange tanker. Og det er egentlig kun godt, for det er tegn på, at din bagskifter virker, som den skal. Når du cykler, skal du nemlig helst kunne fokusere på at cykle! Du skal derimod IKKE bruge megen energi på at spekulere over gearskiftene!

Netop derfor er det godt at der findes en bagskifter som Shimano XT RD-M8120! Denne lette og stærke bagskifter vejer kun ca. 290 gram. Og ligesom de andre bagskiftere i Shimanos nye Deore XT M8100-serie, og er kendetegnet ved gnidningsløse og lydløse gearskift, hver eneste gang. Bagskifteren er kompatibel med Shimanos nye 12-speed kassetter med dobbelt kranksæt. Med denne 2x12-speed bagskifter får du kvalitet for alle pengene.

Et nyt og større 13T pulleyhjul Giver mindre spænding mellem kæden og bagskifteren, når der køres i de lave gear. Dette er, sammen med Shimanos banebrydende Hyperglide+-teknologi, med til at gøre denne bagskifter både lydløs og velfungerende.

•Maksimum kapacitet, største tandhjul i bag: 45T
•Minimum kapacitet, største tandhjul i bag: 45T
•Maksimum kapacitet, mindste tandhjul i bag: 10T
•Minimum kapacitet, mindste tandhjul i bag: 10T

Hvis du vælger XT RD-M8120, får du en bagskifter i særdeles god kvalitet, som gør sig særdeles godt, selv i ganske barskt terræn. Bagskifteren kræver generelt ikke megen vedligeholdelse, men det anbefales, at man rengør den efter brug, samt at man jævnligt smører de bevægelige dele med en tynd olie. Selve monteringen går let, hvis du følger instrukserne i den medfølgende vejledning. Og skulle du have brug for hjælp, så står Cykler.dks dygtige cykelteknikere klar!