Shimano Bagskifter Tourney RD-TY300 6/7S

DKK 129,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fin 6/7-speed bagskifter til meget billig pris
2. Til hverdagscykling og/eller pendling
3. Med krog, eller til montering i geardrop

Hos Cykler.dk kan vi godt lide komponenter fra den japanske gigant Shimano. Det skyldes ikke mindst, at der findes Shimano-produkter til næsten ethvert behov, og i bogstaveligt talt enhver prisklasse. Og altid gælder de, at man får god kvalitet for pengene.

Her ser du f.eks. bagskifteren Tourney RD-TY300 6/7-speed. Her har vi en bagskifter, som er god til dig, der eksempelvis bruger dig cykling til daglige pendlerture og/eller anden transport, i bymæssige omgivelser, samt måske til lejlighedsvise ture på landevejen. Bagskifteren er kompatibel med Shimanos egne 6- og 7-speed kassetter. Set i forhold til prisen er den generelle kvalitet god, men det siger sig selv, at man ikke kan sammenligne denne bagskifter med nogen af Shimanos langt dyrere modeller

Bemærk, at Tourney RD-TY300 6/7s fås i to versioner: Den ene er til montering i cyklens geardrop/gearøje, imens den anden er udstyret med en krog, der gør den særligt velegnet til brug på cykler, der ikke er `født´ med geardrop.

Bagskifteren har følgende specifikationer:
•Total kapacitet: 43T
•Maks. kapacitet, største tandhjul: 34T
•Min. kapacitet, største tandhjul: 28T
•Maks. kapacitet, mindste tandhjul: 14T
•Min. kapacitet, mindstetandhjul: 11T
•Pulleyhjul: 11/13T

Megen vedligeholdelse kræver denne bagskifter ikke. Men det anbefales, at man rengør den efter brug, samt at de bevægelige dele smøres efter behov. Selve pulleyhjulet bør smøres lige så ofte, som du smører kæden. Hos Cykler.dk fører vi et betydeligt udvalg af effektive og miljøvenlige pleje- og smøremidler fra bl.a. Muc-Off og Liqui Moly.
Hvis du i øvrigt er i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk!