Shimano Sora Bagskifter R3000 9s

DKK 339,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Solid 9-speed bagskifter til billig pris
2. Ideel til pendleren/motionisten
3. God funktionalitet, også om vinteren

Uanset, på hvilket niveau, du udøver cykling, så fortjener du gode gearkomponenter! Og hvis du vælger Shimanos Sora-serie, behøver gode komponenter heldigvis ikke koste en halv bondegård!
Shimano Sora 3000 er en 9-spped bagskifter, designet til landevejscykler. Den er dog også særdeles anvendelig til pendling og anden transport-cykling i byen. Der er nemlig tale om en både stærk og velfungerende bagskifter, som kan tåle at blive brugt, også når kong Vinter begynder at rasle med sablen.

I forhold til tidligere versioner er den nye Shimano Sora 3000 9-speed bagskifter blevet lettere og mere præcis. Det betyder, at du er sikker på at opleve lette, gnidningsløse gearskift, selv under vanskelige forhold.

Shimano Sora 3000 9-speed har følgende specifikationer:
•Total kapacitet: 37T
•Maks. kapacitet, største tandhjul: 32T
•Min. kapacitet, største tandhjul: 25T
•Maks kapacitet, mindste tandhjul: 14T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul: 11T
•Pulleyhjul: 11T

Bagskifterren levers inkl. en monteringsvejledning. Og følger du den, bør monteringen ikke volde problemer. Skulle du alligevel føle, at du har brug for hjælp til monteringen, så klarer vore højt kvalificerede cykelmekanikere det for dig, på vort 5-stjernede værksted. Tøv ikke med at kontakte os!

Bagskifteren kræver ikke megen vedligeholdelse, men det anbefales, at man søger for at holde den ren for mudder og andet snavs. Alle bevægelige dele bør smøres jævnligt, med en tynd smøreolie. Selve pulleyhjulet holdes rent for al slags snavs, og smøres, i samme interval som kæden. På Cykler.dk finder du i øvrigt også masser af smøremidler, som er både effektive og miljøvenlige!