Shimano Bagskifter 105 R7000 11s

DKK 439,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. God og billig 11-speed bagskifter til raceren
2. Let og stærk konstruktion
3. Lang skiftearm

Hvis nogen kan lave gearkomponenter, så er det den japanske gigant Shimano! Det er mange cykel-entusiaster verden over allerede klar over. Hvad angår komponenter til landevejscykling, findes der 9-forskellige produktgrupper, hvor pris og kvalitet hænger sammen. 105-serien ligger som nummer 3. hvor nummer 1 er absolut topkvalitet.
'
Shimano har foretaget en række opgraderinger på bagskifteren 105 R7000. F.eks. har man reduceret vægten, og øget stivheden, hvilket giver endnu mere stabile og præcise gearskift. Der er tale om en 11-speed bagskifter, som gør det muligt at anvende en kassette, som har helt op til 34 tænder på den største klinge. Alt i alt en god og solid bagskifter til Racer-entusiaster/motionister, som gerne vil have godt grej, men som ikke ønsker at rykke op i de helt høje prisklasser.

105 R7000 11-speed bagskifteren har følgende specifikationer:
•Total kapacitet: 35T
•Maks. kapacitet, største tandhjul: 30T
•Min. kapacitet, største tandhjul: 25T
•Maks. kapacitet, mindste tandhjul: 14T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul: 11T
•Lang skiftearm
•Pulleyhjul: 11T

Bagskifteren er nem at montere, når man bare følger instruktionerne i den medfølgende vejledning. Hvis du ikke føler, at du selv kan klare monteringen, er du meget velkommen til at kontakte Cykler.dk, hvor Danmarks dygtigste cykelmekanikere står klar på vort topmoderne værksted.

Bagskifteren bør holdes ren for mudder og andet snavs. Det anbefales, at de bevægelige dele smøres jævnligt. Selve pulleyhjulet smøres i samme interval som kæden. Gode og miljøvenlige smøremidler finder du ligeledes her på Cykler.dk!