Shimano Alivio Bagskifter RD-M3100 9s

Før DKK 349,00
DKK 319,00
SparDKK 30,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid og billig bagskifter fra Shimano
2. Til pendleren eller motionisten
3. Let og slankt Shadow-design

I det daglige skænker du måske ikke din bagskifter mange tanker. Men ikke desto mindre gør den et stort arbejde for dig, dag efter dag. Bagskifteren træder i funktion, hver eneste gang, du skifter gear. Hos Cykler.dk har vi et vælg af bagskiftere, til mange forskellige geargrupper, og i praktisk talt alle prislag. Her ser du én af dem, der ikke koster alverden, men som stadig er af god kvalitet, i forhold til prisen. Navnet er Shimano Alivio RD-M3100 9-speed!

Alivio RD-M3100 9-speed er en let og elegant bagskifter, udført i producentens slanke Shadow-design. Bagskifteren er ideel til dig, der bruger cyklen til daglig pendling, og som måske også kan lide at snuppe nogle hurtige træningsture på landevejen.

•Total kapacitet: 45T
•Maks. kapacitet, største tandhjul: 36T
•Min. kapacitet, største tandhjul: 32T
•Maks kapacitet, mindste tandhjul: 12T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul: 11T
•Pulleyhjul: 11T

Monteringen er ganske enkel, og bør ikke volde nogen kvaler, hvis du bare følger anvisningerne i den medfølgende monteringsvejledning. Skulle du alligevel føle, at du har brug for hjælp, så kontakt endelig Cykler.dk. Vi råder over et moderne værksted, med en stor stab af højt kvalificerede cykelteknikere, som gerne hjælper dig.

Vi anbefaler, at du sørger for at holde bagskifteren fri for mudder og andet snavs, samt at alle bevægelige dele smøres jævnligt. Pulleyhjulet bør smøres i samme interval som kæden.