Shimano Bagskifter XT RD-M8000 11s

DKK 769,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 11-speed bagskifter af meget høj kvalitet
2. Virker perfekt i ujævnt terræn
3. Til den passionerede MTB-atlet

Når det handler om bagskiftere til mountainbikes, er XT-serien Shimanos næstbedste. De færreste almindelige motionister kommer til at opleve at få brug for noget dyrere. XT RD-M8000 11s er en bagskifter, udviklet til brug sammen med Shimanos egne 11-speed kassetter (Hvad enten, det er 1x11-eller 2x11-speed kassetter).

Denne bagskifter er perfekt til dig, der kan lide at køre på ujævnt underlag. Med sit 11-tands pulleyhjul giver den en meget stabil og rolig kædeføring. Du er således sikret fine, lette gearskift, selv når terrænet bliver virkelig udfordrende.

Bagskifteren er udført i aluminium og stål, og vejer kun ca. 275 gram.

•Største tandhjul på kassetten:  1x11 max 46T. 2x11 max 42T.
•Mindste tandhjul på kassetten: 11T

Hvis du sætter den super effektive Shimano XT RD-M8000 11-speed bagskifter på din mountainbike, får du super performance, uden at du behøver udføre en massakre på din privatøkonomi!

Kassetten er ikke svær at montere. Bare følg instrukserne i den medfølgende vejledning. Og skulle monteringen give anledning til problemer eller tvivlsspørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk. Vore dygtige cykelmekanikere klarer hurtigt monteringen for dig.

Mht. vedligeholdelse af bagskifteren anbefaler vi, at man rengør den efter brug, samt at de bevægelige dele smøres efter behov. På Cykler.dk finder du masser af effektive og miljøvenlige smøremidler.