Sram Bagskifter NX Eagle 12s

DKK 1.039,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Super 12-speed bagskifter til fin pris
2. Perfekt sammen med Srams 1x12-speed kassetter
3. Vejer kun ca. 340 gram

Hvis man ønsker lette, gnidningsløse gearskift, gang efter gang, skal der en god bagskifter til. Og man behøver ikke kende ret meget til de tekniske aspekter ved moderne cykler for at vide, at hvis der er nogen, der kan lave bagskiftere (og også kassetter, for den sags skyld), så er det Sram!

Og så gør det jo heller ikke noget, hvis man kan få en god bagskifter, uden at man behøver tømme bankkontoen! Derfor, og af flere andre grunde, er den lækre Sram NX Eagle 12-speed bagskifter værd at se nærmere på!

Der er tale om en særdeles solid bagskifter, som tilmed er yderst præcis, idet den har mange af de fine kvaliteter, som man finder hos nogle af Srams førende geargrupper. Bagskifteren er lavet til at fungere sammen med Srams 1x12-speed kassetter, og kan tage op til 50 tænder på kassetten.

Sram NX Eagle 12-speed bagskifteren er udført i en let og stærk aluminiumskonstruktion, og vejer kun ca. 340 gram. Hvis du kombinerer den med en 1x12-speed Sram-kassette af tilsvarende fin kvalitet, vil du få en geargruppe, der ikke alene giver dig silkebløde, gnidningsløse gearskift, men som også kan holde til at blive brugt. Og det i mere end en enkelt sæson!  

For at sige det kort, så er Sram NX Eagle 12-speed bagskifteren et ideelt valg, til dig, der ønsker ordentligt MTB-udstyr, men som også gerne vil have god valuta for dine penge. Og hos Cykler.dk kan du altid gøre en god handel!