Sram Bagskifter SX Eagle 12s

DKK 739,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid 12-speed speed bagskifter til meget billig pris
2. Stærk stålkonstruktion
3. Lette, præcise og lydløse gearskift, med X-Sync teknologi

Du kender sikkert allerede navnet Sram. Dette firma er for længst blevet verdenskendt som leverandør af gearkomponenter og bremser til mange af verdens store cykel-producenter. Sram laver komponenter i praktisk talt alle prisklasser. Og uanset prisen, så står én ting helt fast: Hvis du vælger Sram, får du kvalitet for dine penge. Og det er jo noget, vi alle godt kan lide!

Sram SX Eagle 12-speed er en bagskifter, som ligger i den billige ende af skalaen, når vi taler Sram-produkter. Her får du præcise og hurtige gearskift, gang på gang, uden at du behøver tømmebankkontoen. Bagskifteren kan fungere sammen med både 10-50T og 11-50T kassetter, og er desuden kryds-kompatibel med mange af de andre produkter i Srams ganske omfattende Eagle-serie. Dette gør det let for dig, selv at sammensætte din cykels drivlinje, helt efter dine egne behov og præferencer.

Bagskifteren er udført i stål, og er således meget stærk. Den vejer ca. 510 gram. Det er tungere end d flere dyrere alternativer, men hvis du ikke ligefrem kører MTB-løb på højeste niveau, spiller de ekstra gram ingen rolle. Det vigtigste er, at bagskifteren fungerer. Og det gør den! Det kan vi bl.a. takke Srams helt egen X-Sync teknologi for. Gearskiftene er sprøde, præcise og meget lydløse.

Sram SX Eagle 12-speed bagskifteren kræver ikke megen vedligeholdelse. Bare sørg for at holde den ren for mudder og andet snavs, og smør de bevægelige dele efter behov.

I tilfælde af, at monteringen skulle volde kvaler, så tøv ikke med at kontakte vort 5-stjernede værksted, hvor højt kvalificerede cykelteknikere står klar til at hjælpe!