Sram Bagskifter X01 Eagle 12s

DKK 2.079,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Super solid bagskifter, i topkvalitet
2. Performance på højde med dyrere alternativer
3. Dejligt gnidningsløse gearskift

Som dedikeret MTB-rytter skal du helst ikke være nødt til at gå på kompromis med noget. Et er i hvert fald sikkert: gearskiftene skal bare fungere. Det gælder altid, og uanset, under hvilke forhold, du cykler. Lige meget, om du knokler op ad en stejl stigning, eller giver den fuld gas på en flad strækning, skal du kunne stole på, at dine gear-komponenter gør, hvad de skal!

Og det kan du roligt regne med, hvis du vælger komponenter fra Sram! X01 Eagle 12-speed bagskifteren er bestemt ikke nogen undtagelse. Her får du en bagskifter, som er både ekstremt solid og forholdsvist let. Gearskiftene bliver sprøde, hurtige og praktisk talt lydløse. Når denne bagskifter kombineres med Srams andre gode produkter, sker der virkelig ting og sager. Så får du et meget bredt gearområde, kombineret med gearskift, som er hurtige og gnidningsløse.  

Synes du, at denne bagskifter er en smule dyr? Tja, vi kan ikke nægte, at den ikke er blandt de billigste. Til gengæld kan vi love dig, at du får særdeles god valuta for dine penge. Internationale cykelmagasiner roser nemlig Sram X01 Eagle 12-speed bagskifteren, og slår fast, at den er langt bedre end den billigere GX, og i mange henseender fuldt på højde med den lidt dyrere XX1!

Kort sagt: En solid og velfungerende 12-speed bagskifter, der fuldt ud lever op til Srams gode omdømme!